Monturen en glazen

Monturen bestaan in talloze variaties.
Men kan deze niet goed uitzoeken vanaf een plaatje.
Men moet de bril kunnen bekijken, in de handen hebben, kleur beoordelen in relatie tot haarkleur en ogen, maar zeker ook of het model past in de vorm van het gezicht.

DSCF0043_klein

Er zijn zoveel indrukken die meespelen bij het kiezen van een bril, dat er eigenlijk maar een advies mogelijk is: bent u aan een nieuwe bril toe, kom dan gerust eens kijken en passen.

NIEUW; Hi-Tec DriveWear brillenglazen.

hitecdrivewear

Dit is een super-combinatie-brillenglas wat meekleurt naargelang het licht en tegelijkertijd polariserend werkt. Speciaal voor buitensporters en automobilisten. Houdt fel licht tegen en blokkeert meteen alle verblindende schitteringen.

Kleur varieert van olijfgroen via bruin/rood naar donkerbruin/rood.
DriveWear geeft onder ALLE weersomstandigheden het meest comfortabele zicht. In tegenstelling tot de normale verkleurende glazen kleurt DriveWear ook in de auto gewoon donkerder bij zonlicht.

Kijk eens voor veel informatie en een demofilmpje op www.drivewearlens.com en kom kijken in de zaak naar een demo-bril. Voor een optisch hoogstandje; DriveWear brillenglazen.

Brillenglasmaterialen zijn er in een aantal varianten:

  • Glas in steeds dunnere soorten
  • Kunststof in steeds dunnere soorten
  • Impact-Resistant brillenglazen, deze hebben een extreem hoge breukvastheid. Tot die groep glazen behoren Polycarbonaat, Trivex® en NXT® brillenglazen. (zie ook:  www.os-optical.com)

preventie

Impact-Resistant lens material.
Takes better care of your eyes.